Fried Music etsii joukkoonsa työharjoittelijaa!

The Fried Music Oy ja EMI Capitol etsivät ulospäinsuuntautunutta harjoittelijaa dynaamiseen joukkoonsa. Helsingin Punavuoressa sijaitseva toimistomme sisältää levy-yhtiön, tuottaja managementin sekä kustannusyhtiön asiakkainaan kaikki suuret kotimaiset levy-yhtiöt ja artistit.

Toimenkuvasi harjoittelijana on avustaa managementin ja levy-yhtiön päivittäisissä työtehtävissä. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen musiikkibisnekseen sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön. 

Päävastuualueesi ovat mm. yrityksen vastaanotossa työskentely, projektien tuotannossa ja hallinnollisissa tehtävissä avustaminen, viestinnälliset tehtävät, yhteydenpito suomalaiseen musiikkikenttään, sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelun aikana seuraat aitiopaikalta lähes kaikkia musiikkialan vaihtelevia työtehtäviä ja voit laajentaa työtehtäviäsi kykyjesi ja mielenkiintojesi mukaan. 

Odotamme hakijalta: 

  • Toisen asteen koulutusta

  • Englanninkielen taitoa

  • Microsoft Office -ohjelmien hallintaa

  • Solveltuvat korkeakouluopinnot ja aikaisempi kokemus musiikki-, ja viestintäalalta tai taloushallinnollisista tehtävistä katsotaan eduksi

Arvostamme sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vahvaa kiinnostusta toimialaamme kohtaan.

Emme voi valitettavasti maksaa harjoittelusta palkkaa, mutta tarjoamme kuukausittaisen lounasedun. Toivomme harjoittelun kestävän 3–6 kuukautta ja harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2018. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: melina@fried.fi