Fried Music etsii joukkoonsa työharjoittelijaa.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen musiikkibisnekseen sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön.
Työharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. yrityksen vastaanotossa työskentely, projektien tuotannossa ja hallinnollisissa tehtävissä avustaminen, viestinnälliset tehtävät, yhteydenpito suomalaiseen musiikkikenttään sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelija pystyy myös oma-aloitteisuudellaan muokkaamaan työtehtäviä kiinnostuksensa mukaisiksi.

Odotamme hakijalta:
• Microsoft Office -ohjelmien hallintaa.
• soveltuvat korkeakouluopinnot ja aikaisempi kokemus musiikki- viestintäalalta tai taloushallinnollisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme tilanneälyä, sosiaalisia taitoja, järjestelmällisyyttä, kunnianhimoa sekä oma-aloitteista ja innostunutta asennetta työntekoon.
Työharjoittelun kesto on vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään välittömästi harjoittelijan löydyttyä, toimipaikkana Helsinki. Harjoittelijan tulee ensisijaisesti hakea harjoittelutukea oppilaitokseltaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen samuli@fried.fi.

Fried Music toimii levy-yhtiönä, tuottaja managementtina, ohjelmatoimistona kuin myös musiikin kustannusyhtiönä asiakkainaan kaikki suuret kotimaiset levy-yhtiöt sekä artistit.
Lisätiedot: Samuli Väänänen ( samuli@fried.fi )